Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Η αλόη στο σπίτι!

Τα οφέλη του να έχουμε ένα φυτό αλόης στο σπίτι είναι πάρα πολλά! Η αλόη απορροφά την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές, την ακτινοβολία των ακτίνων Χ και τις τοξικές ουσίες από βερνίκια και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Μεταφυσικά, καλλιεργώντας ένα φυτό αλόης στο σπίτι μας, επειδή ακριβώς η αλόη είναι ένα φυτό που επιβιώνει "στα δύσκολα", μπορούμε να βοηθηθούμε να βρίσκουμε λύσεις όταν προκύπτουν προβλήματα ή ανισορροπίες. Παρατηρώντας τις ιδιότητες του φυτού, μπορουμε να πούμε ότι μας προσφέρει αυτό ακριβώς  που προσφέρει και στον ίδιο του τον εαυτό, κι έτσι μας βοηθά να επέλθει η χαμένη ισορροπία.

Σχετικά με τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς η αλόη γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ένας κίνδυνος: γνωρίζουμε τι ακριβώς αγοράζουμε; Όλο και περισσότερες εταιρίες εμπλουτίζουν τα προϊόντα τους με αλόη για να τα κάνουν πιο ελκυστικά, ωστόσο δεν υπάρχει πάντα η εγγύηση ότι πληρούν τα αναγκαία κριτήρια ποιότητας και επεξεργασίας, ώστε το φυτό να διατηρεί στο ακέραιο όλες τις ιδιότητές του.

Έτσι η μόνη μας προστασία είναι η γνώση σχετικά με το τι ακριβώς καταναλώνουμε, πότε και πώς πρέπει να το καταναλώνουμε και ποια είναι τα αποτελέσματα που πρέπει να προσδοκούμε. Λάβετε υπόψη τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στο παρόν Blog "Aoe Wisdom", ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τα πλεονεκτήμτα της αλόης, αυτού του καταπληκτικού φυτού, προς όφελος της υγείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου